Vissza a kezdőlapra Hol használható? Hogyan válasszak? Fan-coil termosztát Cső- és ipari-termosztát
HAGYOMÁNYOS
szobatermosztátok
 
ELEKTRONIKUS
szobatermosztátok
 
ÖNTANULÓ
szobatermosztátok
 
RÁDIÓS
szobatermosztátok
Összetett rendszerek   TERMOSZTÁT TÍPUSOK   Webáruház
     
   
   
     

Partnereink

     
 

 
     
 
     
 
     
 
Hagyományos szobatermosztátok

 

Külső energiaforrást (elemet, hálózati feszültséget) nem igénylő kapcsoló eszközök. Alapesetben egy darab hőmérséklet beállító forgató gombbal. Létezik gyermekbiztos kivitelben is, melynél a gomb el van rejtve.

A hagyományos termosztátnak vannak kapcsoló gombokkal kiegészített változatai: az éjszakai - nappali átkapcsoló gombbal kiegészített termosztát éjszakai állásba kapcsolva néhány fokkal lejjebb veszi a hőmérsékletet. A hűtés - fűtés gombbal ellátott termosztátot nyáron hűtés bekapcsolására is használhatjuk. Ezek a készülékek működésükhöz már igényelhetnek hálózati feszültséget, elemet!

A hagyományos termosztátok a legtöbb villanykapcsoló gyártónál is léteznek, a villanykapcsolóhoz hasonló kivitelben. Így egy csillárkapcsolóval akár egy keretbe építhető.

 

Ilyet vásárolnék, ugrás a Webáruházba!

 

 
   
   
     
 
   
   
   
   
 
     
 
Elektronikus szobatermosztátok
 

Nagyobb pontosságú, több szolgáltatást kínáló  összetettebb készülékek, melyeknek már valamilyen áramforrásra is szükségük van a működéshez ( elem, hálózati táplálás ). Ezek a termosztátok már legtöbbször visszajelző LED-ekkel vagy egy kis LCD-képernyővel rendelkeznek. Típustól függően tájékoztathatnak a fűtőkészülék pillanatnyi állapotáról ( áll - fűt ) a helyiség hőmérsékletéről.

Léteznek belőlük programozható készülékek is. Ezeken előre beállítható például, hogy munkanapokon csak reggel 6.00 és 8.00 között, illetve este 16.00-tól 23.00-ig legyen a lakásban 22°C. más időpontokban csökkentse a hőmérsékletet 18°C-ra. Ezzel jelentős energia megtakarítás érhető el.

Az elektronikus termosztátok között is létezik elegáns, a villanykapcsolóval közös keretbe építhető típus.

 

 Ilyet vásárolnék, ugrás a Webáruházba!

 

 
   
   
     
 
   
 
     
 

Öntanuló szobatermosztátok

A jelenleg kapható legkorszerűbb készülékek. A korábbi termosztátokhoz képest annyival tudnak többet, hogy öntanulók: néhány fűtési ciklus alatt kimérik és megtanulják a lakás vagy épület hődinamikai jellemzőit és ehhez igazodva optimalizálják a gázkazán vagy egyéb fűtőeszköz vezérlési ciklusait. Ezzel pontosabb, hőmérséklet túllendülések nélküli szabályozás érhető el, ami jelentős költségmegtakarításhoz vezet.

Ilyet vásárolnék, ugrás a Webáruházba!

 

 
 

 

 
 
   
   
   
 
 
     
 

Rádiós szobatermosztátok

Ha nincs megfelelő vezeték kiépítve a termosztát számára, a legegyszerűbb megoldás a rádiós termosztát alkalmazása. Az elemes termosztát rádióhullámok segítségével tudja vezérelni a kazán környékén elhelyezett vevőegységet, ami indítja a fűtést. Több fajta kivitelben létezik.

Ilyet vásárolnék, ugrás a Webáruházba!

 

 
   
   
 

 

 
 
   
 
     
 

Fan-coil termosztát

Olyan rendszerekhez való, ahol télen meleg fűtőközeg, nyáron hideg hűtőközeg áramlik a vezetékekben. A fűtés/hűtés funkció kézzel vagy automatikusan átkapcsolható. Legtöbbször ezen kívül még a ventillátor fordulatszáma is kapcsolóval szabályozható.

- Telefonáljon, segítünk a megfelelőt kiválasztani!

( 36 - 1 ) - 239 - 16 - 47

 

 
   
   
 

  

 
 
   
 
     
 

Cső-termosztát és ipari-kivitelű termosztát

A cső-termosztát melegvízes fűtési rendszerekben a fűtő vezeték vízhőmérséklete alapján kapcsoló termosztát. Érzékelőrészét a csővezeték külső falára kell csatlakoztatni.

Ilyet vásárolnék, ugrás a Webáruházba!

Az ipari-kivitelű termosztát üzemi-, mezőgazdasági helyiségek, szárítók, ólak, keltetők számára készült robosztus kivitelű termosztát!

Ilyet vásárolnék, ugrás a Webáruházba! 

 
   
   
     
 
   
 
     
 

Összetett rendszerek

Hálózatba kötött eszközök, intelligens ház - manapság divatos kifejezések. Az ilyen rendszerek, akár helyiségenként vagy észlelt emberi jelenlét esetén képesek az előre beállított hőmérséklet biztosítására.

Ezek teljesen egyedi rendszerek, melyeket mérnök munkatársaink a megrendelők szokásainak megfelelően terveznek meg. Ha érdekli, keressen meg minket személyesen. Várjuk üzletünkben!

- Telefonáljon, tájékoztatjuk a lehetőségekről!

( 36 - 1 ) - 239 - 16 - 47

 

 
   
   
     
 
   
 

Copyright © 2010 TermiCont Villamosipari és Kereskedelmi Kft.

 
     
 
     
   
   
     

Letöltések

     
     
 

Siemens termosztát ismertető

 
 

Siemens szobatermosztátok

 
 

Siemens fan-coil termosztátok

 
     

Elérhetőségünk

     
 

marketing@termosztat.info

 
     
     
 

Egyéb letöltések

       
     
 

Adobe Reader

a katalógusok olvasásához
 
Internet Explorer 8
a honlap tökéletes megtekintéséhez
 
QuickTime
a videók lejáétszéásához
 
Adobe Flash Player
a bővítményekhez